Finansministeriets overgår til ny eRekrutteringsløsning på fm.dk

02-03-2010

Finansministeriet er en af de første institutioner i staten til at implementere statens nye elektroniske rekrutteringssystem ”eRekruttering”.

Siden 2003 har Finansministeriet gjort brug af en elektronisk rekrutteringsløsning på fm.dk, som alle jobansøgere er blevet opfordret til at bruge. Denne løsning erstattes nu af en mere moderne og tidssvarende rekrutteringsløsning, der med tiden udrulles til hele staten.

Formålet med eRekruttering er at lette det administrative arbejde i staten og øge kvaliteten i forbindelse med rekrutteringsprocessen - lige fra en stillingsannonce oprettes til den rette person til jobbet er fundet.

For alle jobansøgere betyder skiftet, at man nu kan oprette sin egen profil med tilhørende stamdata, som man kan logge sig ind på og benytte hver gang man søger et job hos Finansministeriet. Målet på længere sigt er at skabe let adgang til at søge et hvilket som helst job i staten, hvor man, ved at logge ind på sin profil, slipper for at skulle indtaste de samme data omkring navn, adresse mv. igen og igen.

For abonnenter af Finansministeriets nyhedsbrev betyder skiftet, at kategorien ”Ledige stillinger” er blevet fjernet. Fremover skal man oprette en ”JobAgent”, hvis man fortsat ønsker at modtage nyheder omkring ledige stillinger.

Se den nye eRekrutteringsløsning og opret en JobAgent   

Vi håber, at alle jobansøgere til Finansministeriet vil få glæde af eRekruttering.