Invitation til præsentation af den fællesoffentlige strategi for digital velfærd 2013-20: Pressemøde, rundvisning og kaffebord

26-09-2013

Tre af regeringens ministre, KL og Danske Regioner præsenterer den fællesoffentlige Strategi for digital velfærd (2013-20). Det sker med pressemøde, rundvisning og kaffebord på Ørestadens Plejecenter på Amager mandag den 30. september.

Strategien er en del af regeringens moderniseringsdagsorden, der skal frigøre 12 mia. kroner til kernevelfærd i 2020.

Ved pressemødet deltager finansminister Bjarne Corydon, økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager, social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen, formand for KL, Erik Nielsen og formand for sundhedsinnovationsudvalget Poul Müller, Danske Regioner.

Undervejs vil man kunne få svar på, om afleveringerne i folkeskolen fremover skal rette sig selv. Hvordan teknologi kan hjælpe ældre borgere med at klare flere ting i hverdagen på egen hånd, som fx toiletbesøg. Og om alle lungepatienter i fremtiden kan gå til kontrol hjemme fra computerskærmen i stedet for at bruge tid på hospitalet.

Strategien skal nemlig sikre, at vi hurtigere får udbredt digitale velfærdsløsninger på social-, sundheds-, og undervisningsområdet frem mod 2020.

Pressemødet holdes mandag den 30. september, kl. 10.00
Ørestaden Plejecenter
Asger Jorns Allé 5, Kbh. S. 

Program for dagen

10.00 Pressemøde: finansministeren, økonomi- og indenrigsministeren, social-, børne- og integrationsministeren, KL og Danske Regioner

10.30 Rundvisning af politikere og journalister på plejecentret, inkl. demonstration af et par velfærdsteknologier

10.45 Kaffe og mulighed for bilaterale interviews