Trolle Klitgård Andersen tiltræder pr. 1. marts som ny direktør for Statens Administration

03-03-2016

Martin Præstegaard siger om ansættelsen af Trolle Klitgård Andersen:

Trolle har en solid baggrund til at videreføre den vigtige opgave med at sikre vellykket transition, flytning og opbygning af Statens Administration i Hjørring. Han har bl.a. indgående kendskab til økonomi- og regnskabsopgaver og kan trække på sine konkrete erfaringer med opbygningen af Forsvarets Regnskabstjeneste fra tidligere ansættelse. 

51-årige Trolle Klitgård Andersen er uddannet cand.merc.aud. og har bred erfaring fra Udenrigsministeriet, en række private virksomheder og Forsvaret. 

Senest kommer han fra en stilling som vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen, og han har i en periode varetaget opgaven som konstitueret direktør i Statens Administration. Han udtaler:

Jeg ser frem til samarbejdet med chefer, medarbejdere, kunder og samarbejdsparter om de spændende udfordringer og vigtige opgaver Statens Administration står midt i. Det gælder både i forhold til den nye organisation vi er ved at bygge op i Hjørring, og opgaven med at sikre en god omstilling fra vores hidtidige lokationer i København og i Viborg.