Ny direktør i Moderniseringsstyrelsen

18-08-2015

Poul Taankvist er ansat som ny direktør i Moderniseringsstyrelsen.

46-årige Poul Taankvist er ansat som ny direktør i Moderniseringsstyrelsen. Han kommer fra et job som økonomidirektør i Forsvarsministeriet.

Finansministeriets departementschef, Martin Præstegaard, siger om ansættelsen af Poul Taankvist:

I Poul Taankvist har vi fundet den helt rette leder til at overtage ansvaret for videreudviklingen af Moderniseringsstyrelsen. Han har solid ledelseserfaring fra såvel Forsvarsministeriet, den tidligere Forsvarskommando, DR, Anklagemyndigheden samt Finansministeriets departement og har derved et bredt kendskab til den offentlige sektor.

Poul Taankvist er uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet, og har i Forsvarsministeriet haft ansvaret for udviklingen og implementeringen af et nyt koncernstyringssystem.

Poul Taankvist har fra sine tidligere lederstillinger solid erfaring med såvel strategiudvikling, implementering, drift og koncernstyring. Disse erfaringer og kompetencer vil komme både Moderniseringsstyrelsen, Finansministeriet og staten til gode i det videre arbejde med moderniseringen af den offentlige sektor, siger Martin Præstegaard.
Moderniseringsstyrelsens ny direktør tiltræder 1. september. 
Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med de nye udfordringer. Moderniseringen af den offentlige sektor er en kerneopgave for staten, og det er en opgave, som jeg ser frem til at stå i spidsen for, siger Poul Taankvist.