Christian Liebing bliver ny direktør for Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

26-01-2023
Nyhed

Pr. 20. februar 2023 tiltræder Christian Liebing stillingen som direktør for Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Christian Liebing

Christian kommer fra Statsministeriet, hvor han siden 2016 har været departementsråd.

Christian Liebing har med sine mange års topledererfaring senest i Statsministeriet og tidligere som direktør i Uddannelses- og Forskningsministeriet, stærke kompetencer inden for strategi- og politikudvikling, rådgivning af toppolitikere, samarbejde med interessenter og driftsstyring. Endvidere har han omfattende erfaring med at skabe gode resultater gennem strategiske samarbejder og projekter. Det giver ham et solidt afsæt for at sætte sig i spidsen for styrelsen i en spændende tid, hvor vi står over for en række store og vigtige opgaver.

Finansministeriets departementschef, Peter Stensgaard Mørch, siger om ansættelsen:


Vi glæder os til at byde Christian Liebing velkommen som ny direktør for Medarbejder- og Kompetencestyrelsen. Med solid erfaring fra hele styringskæden – lige fra daglig drift i en styrelse til betjening af regeringens centrale udvalg - og med en utrolig stærk faglighed og udpræget evne til at finde løsninger, er Christian den helt rigtige til at stå i spidsen for arbejdet med at forhandle overenskomster samt at understøtte og udvikle statens ledere og arbejdspladser. Peter Stensgaard Mørch, departementschef i Finansministeriet.

Christian Liebing ser frem til at starte som direktør for Medarbejder- og Kompetencestyrelsen:

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen har mange vigtige og spændende opgaver som statens arbejdsgiver, ikke mindst i forhold til at forhandle og implementere overenskomster sammen med parterne på området. Jeg glæder mig meget til sammen med de mange dygtige medarbejdere og chefer at arbejde for attraktive og velfungerende arbejdspladser i hele staten. Christian Liebing, ny direktør for Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Christian er 50 år, uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og bor i København.

Han tiltræder stillingen den 20. februar 2023.

Vi ser frem til at byde Christian velkommen i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.