• Regeringen sparker verdensmål i gang

    Publiceret 31-03-2017

    Regeringen lancerer fredag den nationale handlingsplan for FN’s 17 verdensmål om at udrydde al fattigdom og skabe bæredygtig udvikling i hele verden.

  • It-projektrådet gør status på statens store it-projekter

    Publiceret 30-03-2017

    I en netop offentliggjort rapport gør Statens It-projektråd endnu en gang status over statens store it-projekter. Rapporten indeholder vurderinger af 22 statslige it-projekter.

  • Hvorfor er der brug for en ny nordsø aftale

    Ny aftale om udvikling af Nordsøen

    Publiceret 22-03-2017

    Regeringen har i dag sammen med Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre indgået en fuldt finansieret aftale, der sikrer fremtidig udvikling i Nordsøen.

  • Statsobligationer

    Danmark uden gæld i udenlandsk valuta for første gang siden 1834

    Publiceret 20-03-2017

    Mandag den 20. marts afdrager Danmark sit sidste lån i udenlandsk valuta. Afviklingen af lånet på 1,5 milliarder US dollar betyder, at den danske stat ikke længere har gæld i andre valutaer end danske ...

  • Analyse: Regionerne bruger flere penge på administration

    Publiceret 17-03-2017

    Regionerne har siden strukturreformen ansat flere til at løse administrative opgaver og bruger i dag en større del af deres ressourcer på administration. Det viser en ny analyse.

  • Regeringen præsenterer ledelseskommission

    Publiceret 15-03-2017

    God ledelse giver bedre velfærd og mere motiverede og engagerede medarbejdere i den offentlige sektor. Derfor præsenterer regeringen i dag en ledelseskommission, der skal komme med konkrete anbefaling ...

  • Regeringen ønsker fair konkurrence mellem offentlige og private virksomheder

    Publiceret 02-03-2017

    Regeringen mødes i dag med række erhvervsorganisationer, KL og Danske Regioner for at drøfte spillereglerne for konkurrencen mellem det offentlige og private virksomheder. Det er regeringens klare mål ...

  • Finansiering af nyt boligskattesystem

    Publiceret 01-03-2017

    Regeringen har den seneste måned forhandlet med folketingets partier om fremtidens boligbeskatning, og fremlægger nu et forslag til finansiering af udspillet, som skal sikre tryghed for boligejerne.