• Regeringen sparker verdensmål i gang

  Publiceret 31-03-2017

  Regeringen lancerer fredag den nationale handlingsplan for FN’s 17 verdensmål om at udrydde al fattigdom og skabe bæredygtig udvikling i hele verden.

 • It-projektrådet gør status på statens store it-projekter

  Publiceret 30-03-2017

  I en netop offentliggjort rapport gør Statens It-projektråd endnu en gang status over statens store it-projekter. Rapporten indeholder vurderinger af 22 statslige it-projekter.

 • Hvorfor er der brug for en ny nordsø aftale

  Ny aftale om udvikling af Nordsøen

  Publiceret 22-03-2017

  Regeringen har i dag sammen med Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre indgået en fuldt finansieret aftale, der sikrer fremtidig udvikling i Nordsøen.

 • Statsobligationer

  Danmark uden gæld i udenlandsk valuta for første gang siden 1834

  Publiceret 20-03-2017

  Mandag den 20. marts afdrager Danmark sit sidste lån i udenlandsk valuta. Afviklingen af lånet på 1,5 milliarder US dollar betyder, at den danske stat ikke længere har gæld i andre valutaer end danske ...

 • Analyse: Regionerne bruger flere penge på administration

  Publiceret 17-03-2017

  Regionerne har siden strukturreformen ansat flere til at løse administrative opgaver og bruger i dag en større del af deres ressourcer på administration. Det viser en ny analyse.

 • Regeringen præsenterer ledelseskommission

  Publiceret 15-03-2017

  God ledelse giver bedre velfærd og mere motiverede og engagerede medarbejdere i den offentlige sektor. Derfor præsenterer regeringen i dag en ledelseskommission, der skal komme med konkrete anbefaling ...

 • Regeringen ønsker fair konkurrence mellem offentlige og private virksomheder

  Publiceret 02-03-2017

  Regeringen mødes i dag med række erhvervsorganisationer, KL og Danske Regioner for at drøfte spillereglerne for konkurrencen mellem det offentlige og private virksomheder. Det er regeringens klare mål ...

 • Finansiering af nyt boligskattesystem

  Publiceret 01-03-2017

  Regeringen har den seneste måned forhandlet med folketingets partier om fremtidens boligbeskatning, og fremlægger nu et forslag til finansiering af udspillet, som skal sikre tryghed for boligejerne.